Word vrijwilliger

WORD VRIJWILLIGER, STEUN DE KUNST!

Draag jij de kunst een warm hart toe en wil je meehelpen met de realisatie van het Symposion 2020? Als Symposion zijn wij altijd opzoek naar vrijwilligers en mensen die de handen uit de mouwen willen steken voor de kunst.

Wat &wie zoeken we?

Kunstenaars & galeriehouder

Kunstenaars & galeriehouder

We zoeken nadrukkelijk de samenwerking en bieden ruimte aan idee├źn die passen binnen onze visie. Heb je een idee waarmee je wilt bijdragen aan het Symposion 2020 laat het ons weten.

Werkgroep 2020

Werkgroep 2020

Deelnemen aan de werkgroep? Jij bent samen met andere vrijwilligers het creatieve brein en degene die de symposion machine draaiende houd. Zo zorgen we er samen voor dat het Symposion 2020 er komt. We hebben allerlei expertise nodig dus aarzel niet en bel of mail.

Suppoost

Suppoost

Je bent gastvrouw/-heer tijdens de openingstijden van exposities en je begeleidt mensen. Je geeft bezoekers toegang tot de expositie en geeft hen uitleg als ze hier om vragen. Als suppoost kom je heel veel verschillende mensen tegen en je leert zelf veel over de actuele zaken die op het gebied van cultuur en kunst leven. Je bent het eerste gezicht van het Symposion.

WORD VRIJWILLIGER

Vragen? Neem contact met ons via het contact formulier bij contact.

Wij nemen uw vraag graag op en geven daarna zo snel mogelijk antwoord.