Expositie ICONEN /KUNSTVIRUS door Marco van Trigt

Expositie ICONEN /KUNSTVIRUS door Marco van Trigt

Expositie ICONEN /KUNSTVIRUS door Marco van Trigt

De expositie  ICONEN /KUNSTVIRUS ” van  Marco van Trigt is te zien vanaf 9 maart tot en met 5 mei 019 in de Kruitmagazijnen. 

Marco van Trigt ( 1976 ) is een creatieve overlever met een enorme passie om tot vernieuwing te komen en te verbazen. Maar vooral om te mogen vormgeven! 

Maakt het zichzelf altijd moeilijk, is nooit tevreden en lacht opgelucht als hij het uiteindelijk toch voor elkaar krijgt om vervolgens weer aan het volgende in zijn ogen onmogelijke te beginnen.Hij kletst graag gepassioneerd over hoe iets tot stand komt en is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om zijn bescheiden oeuvre verder uit te werken, te vernieuwen en te verbeteren. 

“De puurheid van het schone is de expansie van definitief” 

Centraal in zijn werk staan de cirkel, driehoek en het vierkant. Hij probeert deze op zo veel mogelijk verschillende manieren te herontdek- ken en geeft zo een nieuwe impuls aan de Abstracte Geometrie!. Hij schuwt hard werken niet en heeft altijd koffie klaar staan voor een ieder die hem op zijn atelier bezoekt. 

Hobby’s: schuren, schuren en nog veel meer schuren. 

Icoon 

Het contrast dat constant in beweging is Benadrukt de structuur Met een poging het vast te leggen Schept men een figuur Een beeld dat spreekt voor zich En wanneer subtiel belicht Zien we uiteindelijk hetzelfde Vanuit een ander zicht 

Victoria Monshouwer

Voor u nu ook te zien in de Kruitmagazijnen (Dalemwal 19A en 19B in Gorinchem) zaterdag 09-03 2019 tot en met zondag 5-5-2019, elke vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis